OmgevingsAlertMakkelijk en snel op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je buurt? Willen weten dat er een grote verbouwing in je straat aankomt?

Get it on Google Play

Weten dat je buurman een uitbouw gaat bouwen die jou de zon ontneemt? Waar grote schuttingen of nieuwe industrie gaat komen? Waar bomen gekapt worden in jóúw buurt? Vooraf zien dat er reclameborden of dakkapellen zijn gepland?

Als burger heb je recht om bezwaar te maken tegen bepaalde vergunningaanvragen. Maar om van dat recht gebruik te maken, moet je wel weten wat voor vergunningaanvragen er lopen. En dat betekent in veel Nederlandse gemeentes dat je wekelijks het huis-aan-huiskrantje moet spellen op kleine lettertjes (en dat je bij wijze van spreken niet lang op vakantie gaat, geen NEE-NEE-sticker op je brievenbus hebt en precies weet hoe alle straten in jouw buurt heten). Wij vinden dat niet meer van deze tijd en willen dit met de OmgevingsAlert makkelijker te maken. Download nu ook de gratis app voor iPhone of Android en blijf op de hoogte.